Veresegyházi Ligetek

Lechner Ödön utca

Alapterület: 131,81m²
Telekterület: 904m²
Szobák száma: 4

Eladó Veresegyház, Ligetek újonnan kialakított városrészén, saroktelkeken lévő egyszintes családi házak.
907 m2-es telkeken található ikerházak nappali + 3 szoba kialakításúak. Az ikerházak önálló albetétes bejegyzésű, nem osztatlan közös tulajdonok. Az ikerházak kizárólag a garázsbeálló részen találkoznak, külső bejáratú tárolók egy közös falfelülettel. A telek bejáratok külön utcából nyílnak a lakók teljes szeparálása érdekében, hogy az önálló otthon érzése meglegyen minden kedves vevőnknek. Továbbá a házakhoz tartozik 16 m2 kocsibeálló és egy 17,6 m2 terasz is.

Bruttó beépített alapterület: 131,81m²
Bruttó lakóterületek: 115,35m²

Az épületekben a beépítésre kerülő hőszivattyúról fűtött indirekt fűtésű meleg víztároló biztosítja a használati meleg vizet. Padlófűtés és radiátor is kialakításra és felszerelésre kerül. Igény esetén a belső terek kialakítása, válaszfalak elhelyezése módosítható, amennyiben az építkezés első stádiumában vásárolják meg álmaik otthonát. Amennyiben belső burkolás előtt vásárolja meg az ingatlant lehetőség nyílik a belső burkolatok megválasztására adott keretösszegből, keretösszegen felül felárral.

Minden kedves 2021. augusztus 01.-ig leszerződött vásárlóink részére AJÁNDÉK ÉPÍTETT KÜLSŐ MEDENCÉT ad cégünk mely körülbelül 10-12m², 1,2m mély épített medence külső gépészettel!

Várható átadás: 2021 utolsó negyedév legkésőbb 2022 első negyedév, vásárolt ütem függvényében.

Remek közlekedés, pár perc távolságra minden megtalálható: városközpont, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőség, játszótér, gyógyszertár CSOK, babaváró hitel illetve jelenleg aktuális állami támogatások és kedvezményes kamattámogatott hitelek igénybe vehetőek.

Műszaki tartalom:

  • A homlokzati, illetve teherhordó falak 30 cm vastag YTONG téglából, homlokzati 15 cm hőszigeteléssel, a válaszfalak 10 cm YTONG vastagságúak.
  • 3 rétegű hőszigetelt fehér műanyag nyílászárók
  • Színes ereszcsatorna
  • A fűtésről hőszivattyú gondoskodik
  • Klimatizálásról pedig Fan-coil rendszer gondoskodik
  • Padló és radiátoros fűtés egyaránt
  • Riasztóközpont előkészítése és elektromos kapu
  • Beépített elektromos redőny előkészítés
  • A háztól 50 méterre található buszmegálló.

A házak önálló helyrajzi számmal rendelkeznek, közvetlen beruházó cégtől megvásárolhatóak!

Tekintse meg bemutatkozó videónkat